A világ leghülyébb rasszista sorozatgyilkosai és rendőrsége

Vannak néhányan, akik Charles Bronsonnak képzelik magukat az országban. Valamifajta igazságosztó kivégzőosztagnak. Sajnos eddig nem tűnt fel nekik, hogy Charles Bronson, nagyon vigyázott, nehogy rasszistának nézzék, ezért fekete után fehéret ölt, utána meg latinót. A mi igazságosztóink csak cigányokat ölnek és a többi szabályt sem tartják be. Mármint, hogy Bronson bűnözőket gyilkolt, akiknek fegyverük volt és sok rosszat tettek. A mi sorozatgyilkosaink, ha tényleg léteznek, ahogy a rendőrség gondolja, végtelenül hülyék, mert a jófej igazságosztók minden szabályát megszegik. Fegyvertelen anyákat, apákat és gyerekeket, rokkantakat ölnek.

Tényleg nem értem az egészet. Amennyiben rasszista, cigány gyűlölőkkel van dolgunk, akkor miért nem a közhelyek mentén ölnek? A „minden cigány bűnöző, munkanélküli, tolvaj, csak a gyereket csinálnak és abból próbálnak megélni” típusú embereket kellenek kivégezniük. Amennyiben ezek az előítéletek igazak, ha valaki bemegy a cigánytelepre, vaktában a levegőbe lő, elvileg 80%-os biztonsággal ilyen embert talál el. Ők meg alaposan kitervezik és mindig a maradékból lőnek le valakiket.

Munkába induló embert, gyerekét példásan nevelő anyát, kevés gyerekes apát öldösnek, mintha éppen arra akarnák felhívni a figyelmet, hogy saját előítéleteik hamisak.

Ha gonosz bűnözőket öldösnének néhányan biztosan szimpatizálnának velük, lehetnének igazságosztók, legalább maguk előtt, de így? Nem hiszem, hogy ezt sikernek vagy valamiféle istenítéletnek élhetik meg. Ha bosszúból ölnek, akkor nem érezhetnek kielégülést, inkább gyávának szerencsétlennek láthatják magukat. Bűntudattal gyötrődve feküdhetnek ágyba a gyilkosságok után. Bosszúból olyan embereket kéne ölni, akiken érdemes bosszút állni. Ők meg dolgozó családanyákat öldösnek, akik ráadásul egy gyereket nevelnek. Szerintem, így már a legelvetemültebb rasszisták sem szimpatizálnak velük. Olyan, mintha direkt úgy terveznék meg a gyilkosságokat, hogy egyre ellenszenvesebbnek tűnjenek fel.

Zavaros ügy, nem látszik egyértelműnek benne semmi, nagyon kíváncsi vagyok az igazságra. Nehezen tudom elképzelni, hogy valamiféle rasszista sorozatgyilkos követte el az összes hasonló esetet, de ha ez lenne az igazság, azon sem lepődnék meg, mert mindenféle hülye ember van, mégha nem is tudjuk elképzelni, hogy ilyenek is létezhetnek. Egy biztos, remélem most már mindenki kellően sajnálja az áldozatokat és végre lesz valami eredmény, és nem rongáljuk tovább a közállapotokat.

Hülye rendőr

A rendőrök is elég hülyék, és a legbosszantóbb, hogy bennünket is hülyének néznek. Száz millára emelték a nyomravezetői díjat, de mindenki tudja, hogy ezt a pénzt nem kapja meg senki. Csak a cigány közvélemény kedvéért emelték ilyen magasra. A nagyon átlátszó megfogalmazás szerint ugyanis ezt csak az kapja meg, aki az összes ügyben használható információt szolgáltat. Mivel a rendőrök maguk sem gondolják, hogy az összes eset összefügg, ezért a pénz marad. Egyébként, ha száz milláért sem jelentkezne senki, akkor a 100 leggazdagabb magyar között kéne keresni a gyilkosokat, mert ennyi pénzért rajtuk kívül bárki elcsábul.

Van azért még itt más izgalmas rendőrségi hülyeség is. Hogy villogjanak mennyire okosak, még azt is bemondták, hogy romák által, nem romák ellen elkövetett bűneseteket is elemeznek, hátha azok sértettje közül áll valaki bosszút. Benyögték, hogy 1300 bűncselekményt vizsgálnak. Az agyuk csak annyira volt elég, hogy a sajtóban előre megvédjék magukat, hogy nem illegális adatgyűjtést folytattak az elkövetők etnikai hovatartozásáról, de az már nem esett le nekik, hogy az 1300 az túl nagy szám. Mindenkinek az jut először eszébe, 1300 bűnesetet követtek el cigányok magyarokkal szemben, olyan súlyúkat, amiért valaki hajlandó lehet bosszút állni? Ezekről miért nem beszéltünk eddig? Szóval ez az utóbbi idők legnagyobb rendőri baklövése, csak a liftes esetük szárnyalja túl. Még szerencse, hogy nyár van és a sajtó is elég rendes velük.

Én azért nem vagyok ilyen rendes.

8 Comments

 1. Én hívő embernek hívő vagyok, de azért nem hülye.

  Hallgatom a szakértőt, még anno: (és nekem is így tanították) a sörétes fegyvert nem lehet azonosítani.
  Most meg a szintén nagyon szakértő a fegyver alapján azonosítja. Tehát az alapján, amiről korábban kimondták és szakmai dogma, hogy azonosíthatatlan.

  Van X darab gyilkosság – ezek alapján mi utal rá, hogy azonos elkövető (elkövetői kör!) Post hoc, ergo propter hoc?

  Miért mindig dolgozó cigány az áldozat? Tényleg nem ültei kérdés van benne?

  Miért nem védtelen bűnözőt ölnek?
  Miért nincs közlemény, ha valaki esetleg büszke lenne rá, hogy tud gyilkolni (bár erre ab ovo mindenki képes, az eredendő bűn miatt – csak van, aki nem teszi.)

  A kormány által adott válaszok több kérdést vetnek fel, mint amit megválaszolnak.

  Egyáltalán nem vagyok meggyőződve a cigányellenes éléről ezeknek a cselekményeknek.

  Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az eset mikor jelenik meg a Médiumban vagy a Szellemekkel táncolóban? És majd az amerikai látnok megoldja.

  Apropó! Mi a véleménye a Kormányzati Jósdának a gyilkosságról? Velük valamiért nem volt interjú?
  Pótolhatatlan hiányérzetem van!
  Arra is kíváncsi lennék, mikor ér véget a válság és lesz-e Kolompár Orbánból miniszterelnök, miután bűncselekmény hiányában, summa cum laude felmentik.

 2. akárhogy számolom, az elmúlt két évben közel napi két komoly bűncselekmény a cigányok részéről! bár lehet, hogy csak az elmúlt másfél évet veszik figyelembe… ááááá, nincs nálunk cigánybűnözés!

 3. Azért nem olyan módon történnek a dolgok, ahogy esetleg mi végig tudjuk gondolni, mert az elkövetők nem azt akarják, amit mi. Mi rendet, biztonságot szeretnénk, az elkövetők (illetve megbízóik) pedig káoszt, instablitást. Teljesen világos, hogy nem valami kezdő kis alakulat van a háttérben, mint Magyar Gárda vagy Magyarok Nyilai meg effélék.

  Az egész országra kiterjedő "alternatív pénzintézet" tevékenysége (az "ügyfelek" megregulázása) szerintem elég reális lehetőség, ők eddig sem riadtak vissza semmitől. Mivel az adósok szinte mindegyike cigány, ezért kerülnek ki közülük az áldozatok is.

  A másik lehetőség a nagyformátumú, határokon átívelő politikai manőver. Kinek állhat mindez érdekében? Az oroszoknak, a szlovákoknak, a románoknak, esetleg Izraelnek.

  Az oroszoknak kell egy hídfőállás Európában, Magyarország ideális terep lenne nekik. Sok itt az orosz érdekeltség, a "Közép-Európa Svájca" (persze még a Svájcnál is szürkébb, majdnem fekete árnyalatban) a 90-es években vígan működött, most lehet, hogy komolyabban próbálkoznak. Magyarország kulcsfontosságú az orosz energia export tekintetében, nem lenne meglepő, ha növelni akarnák a befolyásukat itt. Nyilván akkor a legegyszerűbb ezt megtenni, ha nagy a káosz, fenyeget a polgárháború – lásd Oszétiát.

  A szlovák-román vonal egyszerű, ők szerintem a befektetéseket szeretnék elszívni tőlünk. A határok átjárhatósága miatt egy hosszú távon végrehajtott elszlávosítás sem lehetetlen – lassan a gazdasági erejük is meg lesz hozzá.

  Izrael vezetője pedig nyíltan kimondta, hogy Magyarországot (is) megveszik kilóra. Nyilván ha káosz van és menekül a tőke, akkor könnyű olcsón földet, ingatlant vásárolni. Mindjárt itt van 2011, mikor fel kell oldani a moratóriumot, lehet, hogy az a terv, hogy addigra kell a jó termőföld értékét nullára levinni a vidéki közállapotok teljes szétzilálásával.

  A magyar rendőrség és belbiztonsági szervek töketlenkedése érthető, mindenkit sikerült már onnan elűzni, aki szerette és értette a dolgát. Drazsé mindent vállal, mindent visz, mint egy Jolly Joker, a lényeg, hogy folyamatosan ébren legyen tartva a rasszizmus-teória, még véletlenül se merüljön fel a fenti két (szerintem sokkal életszagúbb) változat.

  Ráadásul az állam erőszak-monopóliumát erősen kikezdték az alternatív magánhadseregek (úgynevezett őrző-védő szolgálatok), melyek adott esetben jól szervezett zsoldoshadseregként tudnak majd fellépni megbízóik érdekei mentén. Ki ellensúlyozza majd erejüket?

 4. "Ha gonosz bűnözőket öldösnének néhányan biztosan szimpatizálnának velük"
  szerintem nem néhány lenne az a néhány, hanem a többség.
  Erről az 1300 bűncselekményes nyilatkozatról nem hallottam. Hol volt?

 5. A gyilkosságokról tök ugyanezt gondolom, csak én oda lyukadtam ki ebből, hogy biztosan nem mezei bűnözőkről van szó. És nem is magyarokról. (miért is állították, hogy magyarok? kérdezte valaki? wtf?) A tippem: alvilági-politikai (ez végülis ugyanaz) megrendelésre szlovák elkövetők. Te meg üvölts, Slota! És ugyanúgy soha a büdös életben nem lesznek meg, mint a korábbi leszámolások esetében sem. Apropó, mi van Roháccal? Ha igazam van, jövőre a választások után nem lesz több gyilkosság. Kis magyar szijájé manőver, emberélet nem számít.
  A rendőrséget értelmi síkon nem vagyok képes kezelni, úgyhogy passz.

Comments are closed.